Apteekkikosmetiikka


Aco

ACO tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä ylellisiin ihonhoitohetkiin, että ratkaisuja ihon ongelmakohtiin.

Lue lisää


CeraVe

CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. CeraVe on kehitetty kuivalle iholle. Sarja on hajusteeton, hypoallergeeninen eikä tuki ihohuokosia.

Lue lisää


Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin.

Lue lisää


Idun

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan.

Lue lisää


La Roche-Posay

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä.

Lue lisää


Louis Widmer

Sveitsiläinen ihonhoitosarja. Kaikille ihotyypeille soveltuvia kosmetiikkatuotteita miedosti hajustettuina tai hajusteettomina.

Lue lisää


Okabo Organics

Okabo Organics on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka pääraaka-aineena on ihoa ja hiuksia hoitava 100% puhdas Arganöljy. Monikäyttöinen arganöljy sopii kaikille ihotyypeille, sillä se ei ärsytä ihoa, eikä tuki huokosia. Kosteuttavan ja hoitavan vaikutuksensa ansiosta Arganöljyä käyttävät päivittäiseen ihonhoitoon niin naiset kuin miehetkin. Ikääntyvälle iholle levitettäessä se poistaa ja ehkäisee ryppyjä ja lisää ihon elastisuutta. Hellävaraisuutensa vuoksi Arganöljy sopii myös vauvojen iholle.

Lue lisää


Vichy

Tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein ja sopivuus herkälle iholle on todettu lääkäreiden valvonnassa. 

Lue lisää


Atopik luonnonkosmetiikka

Atopik - Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin omaisuuksiin.

Atopik tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon.

Lue lisää