Apteekkipalvelut

Reseptilääkkeiden toimitus

Reseptilääkkeet saat apteekistamme nopeasti ja vaivattomasti. Toimittamisen yhteydessä opastamme lääkkeiden oikeasta käytöstä ja huomioimme asiakkaan mahdollisen muun lääkityksen.  Apteekissa asioidessasi voit aina kysyä lääkkeiden yhteensopivuudesta keskenään.

Reseptilääkkeiden toimittamiseen kuuluu myös lääkkeisiin liittyvä hintaneuvonta. Kerromme asiakkaalle, jos reseptilääkkeestä on saatavilla edullisempi rinnakkaisvalmiste ja asiakas voi halutessaan vaihtaa lääkkeensä edullisempaan valmisteeseen.

Itsehoitolääkkeet ja neuvonta

Apteekkimme palveluvalinnassa henkilökuntamme auttaa valitsemaan sopivat tuotteet tilapäisiin itsehoidon vaivoihin. Apteekissamme saa henkilökohtaista neuvontaa itsehoitotuotteen valintaan ja turvalliseen käyttöön.

Reseptin uusinta

Uusimme sähköisiä reseptejä apteekkiasioinnin yhteydessä. Sähköisiä reseptejä on mahdollista uusia myös itse Kanta-palveluissa www.kanta.fi.

Lääkkeiden annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelupalvelussa asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan ja asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti annospusseihin pakattuna kahdeksi viikoksi kerrallaan. Annosjakeluun soveltuvat useimmat tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet.  Annosjakelu parantaa lääkitysturvallisuutta. Kysy lisää palvelusta apteekistamme!

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Oletko epävarma lääkkeiden ottoajoista tai yhteensopivuudesta? Epäiletkö lääkehaittoja? Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys asiakkaan antamien tietojen perusteella sekä tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Palvelussa kerrotaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat ja muita huomioon otettavia asioita. Kun tarkistus on tehty  varataan n. 30 min.keskusteluaika apteekkiin ja tarkistuksesta saa mukaansa kirjallisen yhteenvedon. Kysy lisää palvelusta apteekistamme!

Apteekki Bulevardia

Bulevardi 13
Bulevardin ja Fredrikinkadun kulma
00120 Helsinki

Puh. 09-6940088
Fax. 09-6931735

apteekkibulevardia@apteekit.net

Ma-pe klo 8.30-19
La klo 10-17

(pyhäpäivisin ja sunnuntaisin suljettu)