Apteekki Bulevardia palvelee Helsingissä

Tervetuloa Apteekki Bulevardiaan palveltavaksi. Meillä on helppo pistäytyä apteekkiasioilla Bulevardin ja Fredrikinkadun kulmauksessa. Apteekin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa  halutessasi valitsemaan Sinulle parhaiten soveltuvat tuotteet apteekin itsehoitotuotevalikoimasta. Meiltä saat reseptilääkkeet joustavasti mukaasi ja neuvomme sekä opastamme lääkkeiden turvalliseen käyttöön. Olemme laajentaneet kosmetiikkatuotteidemme tarjontaa, tule tutustumaan! Apteekissamme saatavilla myös uusia apteekkipalveluita, kuten lääkityksenarviointipalvelut sekä lääkkeiden koneellinen annosjakelu. Tervetuloa asioimaan!

Poikkeukselliset aukioloajat

Tarkista tästä mahdolliset poikkeukselliset aukioloajat.

Apteekkiasiointi koronavirusepidemian aikana

Jos olet flunssainen, ikäihminen, kuulut riskiryhmään tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, voit pyytää toista henkilöä asioimaan puolestasi apteekissa. Anna puolesta asioivalle henkilölle kela-korttisi ja tieto noudettavista lääkkeistä. Voit myös tehdä puolesta asioinnin sähköisen valtuutuksen Suomi.fi-palvelussa.

Joissain tilanteissa on mahdollista myös tilata lääkkeitä puhelimitse, jos muu asiointi ei ole mahdollista. Soita apteekkiin ja sovi tarkemmin lääkkeiden toimituksesta puh: 09 694 0088. Voimme toimittaa lääkkeet kotiin apteekin lähialueella, jos apteekista haku ei ole mahdollista.

Terveydeksi.fi 

21.01.2022
Uusien Kela-korttien toimitukset viivästyvät vähintään kahdella viikolla materiaalien toimitusongelmien vuoksi.
14.01.2022
THL päivitti ohjeistustaan koronatestauksesta ja karanteeneista alueilla, joissa tartunnanjäljitys ei enää omikronmuunnoksen vuoksi toimi. Paikallisia ohjeita tulee kuitenkin edelleen noudattaa.
10.01.2022
Raskausdiabeteksen riski on noin 60 prosenttia suurempi, jos nainen sairastuu koronavirusinfektioon raskauden aikana. Koronavirusinfektio liittyy myös vakavampiin raskausdiabetesoireisiin.
07.01.2022
Ikääntyneillä vasta-aineita ei kehity yhtä tehokkaasti omikron- ja beetamuunnosta vastaan. Eri mRNA-rokotteiden tehoissa on havaittavissa eroja.